ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Εδώ θα βρείτε τις ανακοινώσεις του προσωπικού διαχείρισης αυτού του Forum.
Κλειδωμένο
Papoutsis Επιβεβαιωμένος χρήστης
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Επικοινωνία:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Δημοσίευση από Papoutsis Επιβεβαιωμένος χρήστης »

Αγαπητοί επισκέπτες και αγαπητά μέλη του Forum!

Σας ενημερώνω πως σήμερα είδα εγγραφή ενός εύσομου τυπά ο οποίος προσπαθεί να μου σπάσει τα νεύρα στον πραγματικό κόσμο καθώς μένουμε και στην ίδια περιοχή (μάταια όμως) σε αυτό το Forum. Μιλάμε για έναν τοξικό μπάσταρδο τυπά που το μόνο που ξέρει είναι να δουλεύει γυναίκες και να τους τα φοράει για να τις έχει καβάτζα και ο οποίος για να σπάσει τα νεύρα των ανθρώπος πάει κάτω από τα σπίτια τους με την μουσική διαπασών και μαρσάρωντας. Άλλους μπορεί να τα καταφέρνει να τους σπάει τα νεύρα αλλά επειδή εγώ τον γράφω στις μπάλες μου δεν το καταφέρνει και δεν θα τον αφήσω να είναι ενεργό μέλος μας για κανέναν λόγω. Είμαστε δημοκράτες αλλά δεν θέλουμε τοξικούς ανάμεσά μας. Φούσκα να ξέρεις έχεις χάσει ήδη το παιχνίδι μαζί μου απλά όταν κάνεις κάτι που έχει να κάνει με εμένα απλά σε γλεντάω. Τα φιλιά μου!

Υ.Γ. Το γεγονός ότι ξέρω τι όνομα και τι email ενδέχεται να χρησιμοποιούσε το άλλο άτομο που προσπαθείς να υποδηθείς φούσκα για να κάνεις να πιστεύω άλλα πράγματα μπορώ σαν ιδιοκτήτης του forum αν θέλω βάση νόμου να σε κυνηγήσω για προσπάθεια πλαστογραφίας ως μέλος εδώ μέσα αλλά θα αφήσω να το κάνει το άλλο άτομο και θα του δώσω και τα στοιχεία όταν θα έρθει η στιγμή και μετά δεν σε σώζει όχι ο πατέρας σου ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός βλακάκο!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
https://forum.papoutsiscostas98.gr/
owner@forum.papoutsiscostas98.gr
Κλειδωμένο